Åbningstider: 06.00 – 23:00

Massage

Vi tilbyder flere former for massage til dig. Det kan være et godt og sundt afbræk i din træning. Massage er samtidig med til at sætte gang i blodomløbet og er med til at det mindsker smerter i led og muskler.

DIN MASSAGE BEHANDLING

Før din behandling aftaler du med massøren hvilke fokusområder du ønsker behandlet, hvor hårdt det må være og eventuelle andre ønsker. Det kan f.eks. være at du ønsker at hun skal tage hensyn til awrah.

Alle behandlingerne bliver udført af en vores professionelle kvindelige massører og altid i et aflukket lokale. Selve massagen kan du få med eller uden olie. Du kan bruge massagen til at forebygge og lindre smerter og ømhed i kroppen. Massagen kan du også bruge til at behandle kroniske muskelspændinger som følge af:
 • diskusprolaps
 • skæv rygsøjle
 • graviditet
 • akut opstået muskelspændinger.

Ubalance i kroppen kan du mærke som ømhed og stivhed i muskler og sener, det udformer sig ofte som hovedpine eller ømhed i nakke og skuldre.

Massage aktiverer dit nervesystem og dine sanser bliver aktiveret. Blodcirkulationen stimuleres og trykket i musklerne øges så vævet åbner sig. Sådan bliver affaldsstoffer og væskeophobninger frigivet, så din optagelse af ilt og næringsstoffer forbedres, og så får kroppen bedre mulighed for at genoprette balancen i musklerne. Vi anbefaler, at du drikker meget vand efter din behandling, for at hjælpe affaldsstofferne ud af kroppen.

Helsemassage

30/50 min.

249,-/349,-

Denne type massage er en blid & rolig behandlingsform, som virker afstressende. Den er velegnet til dig der ønsker en pause fra hverdagens krav og forventninger. Helse massage virker derudover forebyggende mod muskelspændinger & giver god velvære.

Dybdegående massage

30/50 min.

299,-/399,-

Helkropsmassage med dybdegående effekt, der hjælper mod muskelømhed og smerter.

Sportsmassage

30/50 min.

299,-/399,-

Under denne massage rettes opmærksomheden mod de gener man kan få som sportsudøver, f.eks. ømme muskler og stivhed i nakke & skuldre eller ømhed efter skader. Massagen er dybdegående & der er fokus på effektive resultater.

Graviditetsmassage

30/50 min.

299,-/399,-

Denne behandling er til gravide og har til formål at stimulere blodomløbet, reducere ømhed og væskeophobninger samt give dig følelsen af ro og selvforkælelse inden fødslen. Ved smerter i bækken og ryg, kan massage ligeledes virke smertelindrende.

MASSAGE FRARÅDER VI VED

 • Høj feber.
 • Åbne sår.

VIGTIGT NÅR DU HAR DIABETES

Når du tager insulin, skal der gå mindst to timer efter indtagelse.

AFBUD

 • Du får et link til afbud i bekræftelsesmailen du modtager, når du har booket tid.
 • Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingens start.
 • Afbud skal ske til telefon: 91 62 44 04, og inden andre måder godtages.
 • Ved udeblivelse, skal du betale for hele behandlingen.
 • Ved afbud samme dag, skal du betale 50 % af behandlingen.

MAIL OG SMS FRA OS

Når du booker, accepterer du samtidigt at modtage bekræftelse og påmindelser på mail og sms fra os.